Tuusulan Puistokaari

Rauhallisella ja lapsiystävällisellä Lepolan alueella sijaitseva laadukas asumisoikeuskohde. Viihtyisässä rivitaloyhtiössä on yhteensä 47 asuntoa, toiminnallisista 49,5 m² kaksioista aina 99 m² isoihin viiden huoneen perheasuntoihin. Sähköpistokkeelliset autopaikat sijaitsevat keskitetysti tontin reunoilla, joten kulkeminen pihalla on turvallista.


Asunnot ovat laadukkaita ja hyvin varusteltuja, kaikissa huoneistoissa mm. laminaattilattiat, keraaminen liesi, astianpesukone ja sälekaihtimet. Suurimmassa osassa asuntoja on myös ihana pieni piha. Jokelan palvelut ja yhteydet ovat hyvät. Lepolan urheilukeskus sijaitsee aivan tien toisella puolella. Lepolan koulu ja päiväkoti sijaitsevat niin ikään vieressä, eikä Jokelan päivittäispalveluihin ja juna-asemallekaan ole pitkästi, vain alle kilometri. Junalla pääset Jokelasta nopeasti Helsinkiin ja Hyvinkään suuntaan.

Tuusulan Puistokaari
Selmantie 2
33769/328/13
Uudistuotanto
2016
858-21-6408-1
Avain Asumisoikeus Oy
Avain Rakennuttaja Oy
Arkkitehtuuri Oy Lehtinen Miettunen
Lujatalo Oy
Asunto Oy Tuusulan Puistokaari
9 187 628 €
9 741 868 €
Urakkakilpailu
Asumisoikeushanke (Kiinteistöosakeyhtiö)
Oma
Rivitalo
3 507 asm2
47 kpl
4 029 kem2
- brm2
Käyttäjäryhmä Huoneistotyyppi kpl
- 3 h+k+s 4
- 4h+k+s 6
- 3h+k+s 24
- 2h+k+s 9
- 5h+k+s 4

ARAHankepankki

Hankepankki on Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) palvelu, jossa voit tutustua valtion tukea saaneisiin rakennus- ja kehittämishankkeisiin sekä niiden toteutukseen ja taustatahoihin.

Palvelun tiedot saadaan ARAn tietojärjestelmistä sekä hankkeiden toteuttajilta.


Saavutettavuus
Ara logo nega

ARA on valtion asuntopolitiikkaa toimeenpaneva virasto, joka myöntää asumiseen ja rakentamiseen liittyviä avustuksia, tukia ja takauksia sekä ohjaa ja valvoo ARA-asuntokannan käyttöä. ARA on myös mukana asumisen kehittämiseen ja asuntomarkkinoiden asiantuntijuuteen liittyvissä hankkeissa ja tuottaa alan tietopalvelua.

www.ara.fi