Tampereen Asuntamaanrinne

Asuntamaanrinne on Tampereen Vuoreksen asuinalueelle rakennettu yhden kerrostalon sekä neljä paritaloa käsittävä 68 asunnon taloyhtiö.


Vuores on Tampereella uusi, kasvava kaupunginosa, joka erottuu edukseen viehättävän persoonallisella, arkkitehtuurisesti ilahduttavalla ilmeellään. Vehreä asuinalue tarjoaa sinulle niin luonnon lumoa ja havupuiden huminaa kuin nykyaikaista kaupunkimaista asumistakin. Alueen koulu on yksi Tampereen nykyaikaisimmista ja päiväkodit, neuvola hammashoitola ja liikuntahalli osaltaan tekevät arjestasi sujuvan. Asuinalueen lähipalveluihin voit poiketa jalkaisin; Vuoreksen puistokadun varresta löydät ruokakaupat, kahvilan ja ruokailupaikkoja. Vuoreksesta on toimivat bussiyhteydet niin keskustaan kuin Hervantaakin.

Tampereen Asuntamaanrinne
Asuntamaanrinne 1
33654/328/13
Uudistuotanto
2015
837-327-7638-2
Avain Asumisoikeus Oy
Avain Rakennuttaja Oy
Arkkitehtitoimisto Ahonen ja Kangasvieri Oy
Lemminkäinen Talo Oy
Asunto Oy Tampereen Asuntamaanrinne
9 327 982 €
10 548 067 €
Urakkakilpailu
Asumisoikeushanke (Kiinteistöosakeyhtiö)
Vuokra
Kerrostalo
3 839 asm2
68 kpl
- kem2
- brm2
Käyttäjäryhmä Huoneistotyyppi kpl
- 3h+kk+s 11
- 2h+kk+s 28
- 1h+kk 10
- 3h+k+s 18
- 4h+k+s 1

ARAHankepankki

Hankepankki on Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) palvelu, jossa voit tutustua valtion tukea saaneisiin rakennus- ja kehittämishankkeisiin sekä niiden toteutukseen ja taustatahoihin.

Palvelun tiedot saadaan ARAn tietojärjestelmistä sekä hankkeiden toteuttajilta.


Saavutettavuus
Ara logo nega

ARA on valtion asuntopolitiikkaa toimeenpaneva virasto, joka myöntää asumiseen ja rakentamiseen liittyviä avustuksia, tukia ja takauksia sekä ohjaa ja valvoo ARA-asuntokannan käyttöä. ARA on myös mukana asumisen kehittämiseen ja asuntomarkkinoiden asiantuntijuuteen liittyvissä hankkeissa ja tuottaa alan tietopalvelua.

www.ara.fi