Hämeenlinnan Teerentien Palvelukoti

Hämeenlinnan Teerentien palvelukoti sijaitsee Hämeenlinnan lintumäen luonnonläheisellä ja rauhallisella asuinalueella noin kolmen kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta. Palvelutalossa toimii Esperi Care Oy:n Hoivapalvelukeskus Lintumäki, joka tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista ja kevythoivaa. Lintumäki käsittää 34 asukkaiden omaa huonetta sekä kaikkien asukkaiden yhteiset tilat.


Tilojen suunnittelussa on ensisijaisesti huomioitu esteettömyys, avaruus ja viihtyisyys. Asukkaiden omat huoneet on varustettu henkilökohtaisilla wc- ja pesutiloilla, jotka takaavat asukkaiden yksityisyyden ja mahdollisuuden omaan rauhaan. Yhteiset tilat ja esteetön kulku viihtyisälle sisäpihalle taas tuovat seuran ja yhteisöllisyyden tuntua sekä mahdollisuuden omaehtoiseen ulkoiluun.

Hämeenlinnan Teerentien Palvelukoti
Teerentie 3 B
33004/321/12
Uudistuotanto
2015
109-11-18-321
Avain Palvelukodit Oy
Avain Yhtiöt Oy
Matti Ponkala
Rakennus Timo Pekka Oy
Kiinteistö Oy Hämeenlinnan Teerentien Palvelukoti
6 830 982 €
6 973 644 €
Urakkakilpailu
Korkotuki (Vuokra Asunto)
Vuokra
-
1 975 asm2
62 kpl
3 422 kem2
- brm2
Käyttäjäryhmä Huoneistotyyppi kpl
- 1 huone, ryhmäasunto 62
- as.suor.liit. 0

ARAHankepankki

Hankepankki on Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) palvelu, jossa voit tutustua valtion tukea saaneisiin rakennus- ja kehittämishankkeisiin sekä niiden toteutukseen ja taustatahoihin.

Palvelun tiedot saadaan ARAn tietojärjestelmistä sekä hankkeiden toteuttajilta.


Saavutettavuus
Ara logo nega

ARA on valtion asuntopolitiikkaa toimeenpaneva virasto, joka myöntää asumiseen ja rakentamiseen liittyviä avustuksia, tukia ja takauksia sekä ohjaa ja valvoo ARA-asuntokannan käyttöä. ARA on myös mukana asumisen kehittämiseen ja asuntomarkkinoiden asiantuntijuuteen liittyvissä hankkeissa ja tuottaa alan tietopalvelua.

www.ara.fi