Sipoon Manteli

Hyvin varustellut ja tyylikkäät kerrostaloasunnot ovat valmistuneet vuonna 2016 Sipoon Söderkullan keskustan tuntumaan luonnonläheisiin maisemiin. Selkeäpohjaisia asuntoja löytyy aina näppäristä yksiöistä saunallisiin kolmioihin. Asunnot ovat hyvin varusteltuja, kaikista asunnoista löytyy mm. astianpesukone. Asuntojen materiaalit ovat moderneja. Melkein kaikissa asunnoissa on huoneistonlevyinen lasitettuparveke.


Söderkulla on kaunis ja luonnonläheinen alue. Läheltä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut: terveysasema, koulu ja kaksi markettia. Söderkullasta pääsee bussilla aina Helsingin keskustaan asti. Autolla ajaa Helsinkiin puolessa tunnissa, Porvooseen reilussa vartissa. Taasjärven ja Urheilupuiston maisemissa on upeat ulkoilumahdollisuudet.

Sipoon Manteli
Graniittitie 13
35180/370/14
Uudistuotanto
2016
753-414-1-178
Avain Yhtiöt Oy
Avain Rakennuttuja Oy
Arkkitehdit Soini & Horto Oy
NCC Rakennus Oy
Asunto Oy Sipoon Manteli
3 741 000 €
4 034 000 €
Urakkakilpailu
Asunto Oy Vuokratalo
Oma
Kerrostalo
1 303 asm2
23 kpl
1 713 kem2
- brm2
Käyttäjäryhmä Huoneistotyyppi kpl
- 3h+k+s 9
- 1h+kk 5
- 2h+k+s 5
- 2h+kk 4

ARAHankepankki

Hankepankki on Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) palvelu, jossa voit tutustua valtion tukea saaneisiin rakennus- ja kehittämishankkeisiin sekä niiden toteutukseen ja taustatahoihin.

Palvelun tiedot saadaan ARAn tietojärjestelmistä sekä hankkeiden toteuttajilta.


Saavutettavuus
Ara logo nega

ARA on valtion asuntopolitiikkaa toimeenpaneva virasto, joka myöntää asumiseen ja rakentamiseen liittyviä avustuksia, tukia ja takauksia sekä ohjaa ja valvoo ARA-asuntokannan käyttöä. ARA on myös mukana asumisen kehittämiseen ja asuntomarkkinoiden asiantuntijuuteen liittyvissä hankkeissa ja tuottaa alan tietopalvelua.

www.ara.fi