Sipoon Pähkinälehto

Luonnonläheisiin maisemiin, kävelymatkan päähän Söderkullan keskustan kattavista palveluista valmistui helmikuussa 2016 kerrostaloyhtiö, jossa on19 hyvin varusteltua ja tyylikästä asuntoa. Asunnoissa on selkeät pohjaratkaisut ja vaaleat pintamateriaalit. Keittöiden varusteisiin kuuluvat muun muassa astianpesukoneet ja keraamiset liedet. Tilavat, koko huoneiston levyiset parvekkeet tuovat lisätilaa ja asumismukavuutta. Viereisen Taasjärven ympäristöstä löytyvät hiihto- kuin lenkkeilymaastot sekä uimaranta ja avantouintipaikka. Helsingin ja Porvoon keskustaan ajaa omalla autolla noin 20 minuutissa ja bussiyhteydetkin ovat hyvät. Asukkaiden käytössä maksuton nettiyhteys.

Sipoon Pähkinälehto
Graniittitie 13 C
35399/328/14
Uudistuotanto
2016
753-414-1-179
Avain Asumisoikeus Oy
Avain Rakennuttaja Oy
Arkkitehdit Soini & Horto Oy
NCC Rakennus Oy
Asunto Oy Sipoon Pähkinälehto
3 214 807 €
3 625 000 €
Urakkakilpailu
Asumisoikeushanke (Kiinteistöosakeyhtiö)
Oma
Kerrostalo
1 147 asm2
19 kpl
1 715 kem2
- brm2
Käyttäjäryhmä Huoneistotyyppi kpl
- 4h+k+s 2
- 1k+k 4
- 2h+k 3
- 3h+k+s 7
- 2h+k+s 3

ARAHankepankki

Hankepankki on Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) palvelu, jossa voit tutustua valtion tukea saaneisiin rakennus- ja kehittämishankkeisiin sekä niiden toteutukseen ja taustatahoihin.

Palvelun tiedot saadaan ARAn tietojärjestelmistä sekä hankkeiden toteuttajilta.


Saavutettavuus
Ara logo nega

ARA on valtion asuntopolitiikkaa toimeenpaneva virasto, joka myöntää asumiseen ja rakentamiseen liittyviä avustuksia, tukia ja takauksia sekä ohjaa ja valvoo ARA-asuntokannan käyttöä. ARA on myös mukana asumisen kehittämiseen ja asuntomarkkinoiden asiantuntijuuteen liittyvissä hankkeissa ja tuottaa alan tietopalvelua.

www.ara.fi